Want your
own Fotopage?








 


By: SuE Manchester UK

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Jun-2009 20:31 Email | Share | | Bookmark
Keukenhof - Amsterdam




Wednesday, 4-Mar-2009 12:12 Email | Share | | Bookmark
Day 4 - Paris City


































Tuesday, 3-Mar-2009 18:52 Email | Share | | Bookmark
Disneyland - Day 2










Monday, 2-Mar-2009 17:15 Email | Share | | Bookmark
Disneyland Paris (Day 1)

Kali ni alhamdulillah kami berkesempatan pergi ke Disneyland Paris France selama 5 hari 4 malam dan terpaksa memontengkan sekolah anak-anak huhu..tapi bagi surat karangan la kan. Pada 2 Mac bangun pukul 3 pagi bersiap-siap dan airport car sampai pukul 4 pagi dan terus ke Manchester Air port. Kami menaiki Flybe flight pada pukul 6.50am..dan sampai ke Paris pada pukul 8.30am. Pastu kan, kami menaiki airport car terus ke Hotel Santa Fe Disneyland.....tapi tak bleh check in lagi tapi kami boleh masuk Disneyland..so lepas simpan sumer luggage cuma bawa makanan je kami pun terus masuk Disneyland main yang ringan2 je lah..cuaca pun nasib baik cantik...tapi penat lah jugak sebab baru sampai terus masuk Disneyland..hmmm haruuu.. Ini lah antara gambar-gambar yang haru biru tu kekekek









Wednesday, 14-Jan-2009 19:15 Email | Share | | Bookmark
Roman Bath





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net